Product­ontwikkeling Van A tot Z

Integrale Aanpak

Industrieel ontwerp pakken we integraal aan: van strategie tot concept ontwerp en van engineering tot en met de productiebegeleiding. Door onze opgebouwde kennis en ervaring van het gehele ontwikkelingstraject, kunnen goed doordachte product concepten gegenereerd worden. Ook kunnen hierdoor slimme win-win situaties ontstaan, waarbij meerdere problemen tegelijk worden opgelost.

Deze integrale ontwerpmethode leidt ertoe dat producten kostenefficiënt kunnen worden ontwikkeld. Hiervan profiteren zowel onze opdrachtgevers als hun eindgebruikers.

Industrieel ontwerp, Services

Overtuigend Product Design

Is uw bestaande productenassortiment al geruime tijd onveranderd? Heeft u innovaties gezien bij de concurrentie? Of wilt u uw idee valideren om potentiële investeerders te overtuigen? Met industrieel ontwerp vertalen we uw idee naar een innovatief en overtuigend Product Design!

Heldere conceptschetsen en visualisaties kunnen in korte tijd duidelijk maken of uw productidee levensvatbaar is en de markt aanspreekt. Hierbij vormt het beste conceptontwerp de basis voor uitwerking in de engineering fase en toetsing in het vervolg van het ontwerpproces.

Industrieel ontwerp, Services

Smart Engineering

Is uw huidige ontwerp of prototype niet geschikt of te duur voor serieproductie? Of zoekt u een simpele oplossing voor een bestaand product wat slecht functioneert? Wij herontwerpen uw product en maken deze geschikt voor de meest kostenefficiënte productietechniek!

We zijn gespecialiseerd in het slim detailleren van metaal- en kunststof producten. We tekenen snel en efficiënt met geavanceerde 3D CAD software. In dit proces worden monodelen en samenstellingen uitgewerkt en gespecificeerd in technische tekeningen.

Industrieel ontwerp, Services

PRODUCEERBARE PRODUCTEN

Wilt u uw product productierijp maken voor productie? Heeft u productietekeningen nodig voor een producent? Of wilt u een kostprijs- en investeringscalculatie laten maken voor de realisatie van uw product? Wij maken uw ontwerp gereed voor productie!

We bouwen en testen prototypes om onze ontwerpen te testen op gebruik en functie. We hebben kennis van 3D printen en kunnen betaalbare mallen maken voor kleine series. Daarnaast beschikken we over een eigen werkplaats met 3D-printer en een netwerk van professionele toeleveranciers.