Videobellen met oogcontact

Design brief

Studio Vogels werd door Eyecontact gevraagd een behuizing te ontwerpen voor een gepatenteerd concept wat beeldbellen met oogcontact mogelijk maakt. Het product moest een hoogwaardige plug & play oplossing worden die eenvoudig en zonder aanpassingen in de bestaande videobel-software omgeving kan worden geïnstalleerd.

Eyecontact, Eyecontact

VIDEOBELLEN MET OOGCONTACT

Voor het beeldscherm wordt een glasplaat met een speciale coating geplaatst, met daaronder een webcam. De speciale coating zorgt ervoor dat de glasplaat fungeert als een spiegel, terwijl de medewerker er nog steeds doorheen kan kijken. Omdat de glasplaat onder een hoek is geplaatst, kan de camera het spiegelbeeld van de medewerker registreren. Met als resultaat dat de klant de medewerker tijdens het videobellen in de ogen kan kijken.

Eyecontact, Eyecontact

VOOR IEDERE WERKSITUATIE

Er is een EyeContact voor iedere werksituatie: de Office voor de vaste werkplek op kantoor, de Compact voor thuis of de flexibele werkplek en de Mobile om eenvoudig mee te nemen naar iedere plek.

Eyecontact, Eyecontact

TEVREDEN KLANTEN

Door het gebruik van de Eyecontact ervaren klanten grotere interactie, voelen zich serieuzer genomen en zijn minder snel afgeleid uit het gesprek. Al met al leidt EyeContact tot meer tevreden klanten!

Eyecontact, Eyecontact